Panerede koteletter med fyldte pasta, gulerødder og en svampe/bacon flødesauce

Panerede koteletter med fyldte pasta, gulerødder og en svampe/bacon flødesauce

Tid i alt: 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Panerede koteletter med fyldte pasta, gulerødder og en svampe/bacon flødesauce var faktisk slet ikke helt så tosset, som jeg havde tænkt på. Jeg troede det ville gå lidt skidt sammen med sauce og pasta, men det gik bare så fint sammen. Prøver man at skrue lidt op på sundhed, kan man blot skrue ned på sauce og op for gulerødder. Skøn og nem ret, som kan laves i alt vejr.

Ingredienser

250 g tortelloni med ricotta og spinat

500 g koteletter

450 g gulerod

250 ml piskefløde

200 g bacon i tern

200 g champignon

1 stk grøntsagsbouillon

salt

peber

kulør

rasp

fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges i letsaltet vand efter anvisning på emballagen.

  2. Koteletterne bankes med en kødhammer og vendes i rasp (de er stadig fugtige, hvilket vil sige, at det hænger fint ved. Er de ikke, kan de vendes i mælk.)

  3. Koteletterne krydres med salt og peber og steges på panden i fedtstof.

  4. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stænger.

  5. Svampe/bacon sauce:

  6. Steg bacon og champignon i en gryde og steg en 5 minutters tid ved middelhøj varme. Tilsæt piskefløde og grøntsagsbouillon. Smag til med kulør, salt og peber. Ønsker man mere sauce kan der tilsættes lidt vand og lidt meljævning.