Spinatsalat med kylling og dressing

Spinatsalat med kylling og dressing

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Frokost på arbejdet. En lækker salat med kylling, blåbær, tomat, hvidløg, spinat, peberfrugt, dressing og feta. Mættende og lækker mad, som var nemt at forberede til arbejdet.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

225 g ærter

225 g frisk spinat

125 g blåbær

1 stk peberfrugt

100 g salatost i tern

125 g cherrytomater i bakke

hvidløg i krydderolie

salt

peber

olie

dressing


Fremgangsmåde

  1. Kyllingen krydres med salt, peber og paprika og steges i olie på en pande.

  2. Skær kyllingen i små stykker/skiver efter tilberedning.

  3. Spinaten skylles og vendes i en salat med salatost, blåbær, peberfrugt i tern, halve cherrytomater og ærter.

  4. Server med dressing.