Pasta med kylling i tomatflødesauce

Pasta med kylling i tomatflødesauce

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En utrolig lækker pastaret, som falder i alles "gode jord", der har smagt den. Der er lidt rester tilbage, når vi får den, så det er en god ret at have op til dagene til søndag. Den er hurtig at lave og kræver ikke den vilde madlavningssnilde.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

400 g pasta penne

1 stk fed hvidløg

1 stk løg

150 g bacon i skiver

50 g revet mozzarella

1 stk hønsebouillon

1 stk pastasauce i glas

250 ml piskefløde

fedtstof

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen i letsaltet vand.

  2. Varm fedtstof i en gryde. Svits 1 hakket løg og et presset fed hvidløg med en pakke bacon i skiver. Baconen er skåret i tern. Tilsæt kyllingebryst, der er skåret i mindre stykker.

  3. Når det er stegt færdig tilføjes færdig tomatsauce og hønsebouillon. Lad simre til terningen er opløst.

  4. Tilføj piskefløde og revet ost.

  5. Lad simre og smag til med salt og peber.

  6. Vend det færdige pasta i saucen og så er der serveret.

  7. Varm brød til retten.