Oksekød i fad med karry og ananas

Oksekød i fad med karry og ananas

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Oksekød i fad med karry og ananas er simpelthen så nemt og godt. En sindssyg lækker ret, som ikke kræver det vilde snilde i køkkenet, men egentlig står og hygger om sig selv. Peanuts i retten giver det lige lidt ekstra lækkerhed. Der er helt sikkert rester af retten, og især hvis I tilføjer lidt ekstra kød.

Ingredienser

500 g hakket oksekød

6 stk ananas i skiver

375 g Løse ris

0.5 bdt frisk purløg

100 g peanuts

3 tsk karry

2 tsk paprika

3 stk forårsløg

1 stk peberfrugt

400 ml kokosmælk

250 ml kaffefløde

100 ml ananasjuice

peber

fedtstof

meljævning

salt


Fremgangsmåde

  1. Risene koges efter anvisning på emballagen.

  2. Form bøfferne og krydr dem med salt og peber.

  3. Steg bøfferne på en pande - jeg brugte en pandekagepande, hvorfor jeg ikke behøvede fedtstof.

  4. Bland kokosmælk, saften fra ananasdåsen, fløden, karry, salt, peber og paprika. Hæld det i et fad sammen med de stegte bøffer, forårsløg i tynde ringe, og peberfrugt i stænger.

  5. Læg ananasskiver ovenpå bøfferne og bag det i ovnen i 30 min.

  6. Tilsæt jævning til sidst hvis det er for tyndt.

  7. Hæld risene over i fadet når det er færdigt og servér retten med peanuts og fintsnittet frisk purløg.