Salat med torpedorejer

Salat med torpedorejer

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Kender du til torpedorejer? De smager fantastisk når de frituresteges! Jeg betalte 8 kr. pr pakke fordi de ikke får solgt nok - normalpris 25 kroner på tilbud. Så jeg tog 6 pakker - fordi jeg ELSKER dem. Denne gang blev det til en salat fra vores salatboks. Børnene fik pita med “store nuggets” som vi kalder det - forældrene en salat.

Ingredienser

200 g Torpedorejer

0.5 stk iceberg

0.5 stk agurk

1 stk peberfrugt

100 g majs

120 g blåbær

0.5 stk broccoli

hvidløg i krydderolie


Fremgangsmåde

  1. Torpedorejerne kan laves på 3 måder. Enten ved at friturestege, bage dem i ovnen eller på panden. Jeg lavede dem i en gryde med olie i og friturestegte dem. 4 min.

  2. Pluk broccoli i mindre buketter

  3. Skær peberfrugten, agurk og iceberg i mindre tern

  4. Skyl agurk, broccoli, iceberg og peberfrugt og bland det sammen med majs og blåbær.

  5. Lad rejerne dryppe af ift. olien.

  6. Skær rejerne i mindre stykker (husk at skære halen af, da den ikke skal spises).

  7. Bland salaten med hvidløg i krydderolie og torpedorejerne.

  8. Servér og velbekomme.