Wraps med krydret oksekød, ostesauce og sprøde nachos chips

Wraps med krydret oksekød, ostesauce og sprøde nachos chips

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Wraps er ofte på menuen, da det er super nemt at lave og at anrette. Det tager ganske kort tid og man kan nærmest putte alt i man lige har tilbage af rester. Mine favoritter er med tun og kylling, men oksekød er også super lækkert deri. Denne version er med nachos chips og ostesauce - helt tilfældigt at min mand puttede det i for lige at prøve - og det var da en succes. 

Ingredienser

8 stk tortilla wraps

500 g hakket oksekød

0.5 stk iceberg

125 g majs

1 stk peberfrugt

1 stk taco spice mix

100 g tortilla chips

dressing

Ostesauce

300 ml mælk

15 g mel

100 g cheddar i blok

fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Find en gryde frem. Steg kødet i fedtstof og tilsæt taco spice mix.

  2. Riv det bestemte antal gram cheddar.

  3. I en lille gryde smeltes lidt fedtstof - tilsæt mel og pisk det sammen. Tilsæt mælk og rør rundt. Når det har den rigtige tykkelse tilsættes revet ost lidt af gangen.

  4. Varm pandekagerne i mikroovnen i 10-15 sek.

  5. Lav en buffet på bordet så man selv kan fylde i tortillawraps. Hertil med dressing, lune nachoschips, salat og ostesauce.

  6. TIP: til denne ret er salsa også rigtig god.