Mørbrad i flødesauce med bacon og champignon

Mørbrad i flødesauce med bacon og champignon

Tid i alt: 70 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Mørbrad i flødesauce med bacon og champignon er en af mine livretter, når det drejer sig som retter med ris. Det er ikke en af de retter man ofte skal have, da den ikke er synderlig sund, men den smager bare så godt.

Ingredienser

500 g svinemørbrad

500 ml piskefløde

200 g bacon i tern

400 g champignon

1.5 tsk salt

1 tsk peber

0.5 tsk chilimix

300 g ærter

3 ps ris

200 ml mælk

fedtstof

mel


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft.

  2. Mørbraden renses og skæres i bøffer - samt krydres med salt, chilimix og peber. Herefter vendes de i mel.

  3. Fedtstof puttes på en varm pande og bøfferne steges let på begge sider - de skal gerne have en anelse farve

  4. Bacon og champignon steges på en varm pande i fedtstof - tilsæt fløde og mælk.

  5. Bøfferne puttes i et ildfast fad (en beklædt springform kan også bruges) tilsæt bacon, champignon, mælk og fløde - og gerne en smule salt og peber.

  6. Giv retten 60 min. i ovnen ved 200 g. varmluft - eller til du synes fløden har den rette tykke konsistens.

  7. Ærterne gives et opkog i vand.

  8. Risene koges efter anvisning på emballagen.

  9. Server og velbekomme.