Parmesanstegt broccoli m/ kødsauce og cherrytomater

Parmesanstegt broccoli m/ kødsauce og cherrytomater

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Parmesanstegt broccoli med kødsauce og cherrytomater. En lækker ret uden stivelse, som virkelig faldt i god jord herhjemme. Jeg er vild med kødsauce, så det er bare at finde alternativer til spaghetti der mætter - og det er heldigvis heller ikke svært. Denne gang blev det til broccoli og tomater.

Ingredienser

500 g hakket oksekød

350 g cherrytomater i bakke

1 stk broccoli

2 ds hakket tomat

1 stk porre

250 ml mælk

1 tsk tørret oregano

1 tsk tørret timian

1 stk oksebouillon

100 g revet parmesanost

2 stk fed hvidløg

olie

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Start med at brune oksekødet i olie i en gryde

  2. Skær porre og hvidløg i tynde ringe og bland det med oksekødet

  3. Tilsæt hakkede tomater, bouillon, mælk, oregano og timian.

  4. Smag til med salt og peber.

  5. Skær broccolien i tynde buketter og vend det i noget olie og parmesanost. Steg det på en pande ved middelvarme.

  6. Servér de stegte broccoli med kødsaucen og tomaterne.