Pasta m/ pølser og ketchup

Pasta m/ pølser og ketchup

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Man er vel en fattigrøv. Pasta, pølser og ketchup. Præcis så nemt og lækkert det engang imellem også skal være. Fremgangsmåde? Steg pølser i fedtstof - vend det med kogt pasta et par minutter. Server med ketchup. Spiste mine børn mere end de havde gjort længe? Ja! De elsker det bare. Jeg går ikke synderlig meget op i, at det skal være så sundt, som muligt - alle ved godt, at det er prisen, der er i fokus. Selvfølgelig skal vi have frugt og grønt, men det behøver ikke altid at være til aftensmaden. Det kan være alle slags pølser, der kan bruges her. Det kommer også an på, hvad der er på tilbud. Men man kan også sagtens bruge medister, det er også godt. Så skal den bare lige koges inden (gerne 10 min.) og så steges på en pande i fedtstof - skære den i tern og vende det med pasta og ketchup. Ellers er ostepølser eller partypølser (uden skind) også godt til retten. Der kan også tilsættes et løg til retten, det er også godt.

Ingredienser

550 g grillpølser

400 g pasta

fedtstof

ketchup


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges i letsaltet vand (ca. 9-11 min.)

  2. Pølserne skæres i skiver og steges i fedtstof på en pande

  3. Tilsæt det drænede pasta til panden

  4. Servér med ketchup til.