Alt i én pande: kylling vendt i æg og gulerødder

Alt i én pande: kylling vendt i æg og gulerødder

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Det skulle bare være en hurtig aftensmad, som skulle kunne laves uden så meget opvask. Dét blev så lækkert og var nemt at lave. Retten kan laves til både morgenmad (her smider jeg det gerne ovenpå en franskbrød der er ristet), til frokost fx med et stykke rugbrød eller aftensmad og så tilsætte lidt mere grønt hvis man ikke synes, man er mæt. Jeg blev mæt af portionen på billedet og der var rigelig tilbage i panden. Nem, simpel og hurtig opskrift til den travle hverdag.

Ingredienser

100 ml mælk

450 g kyllingebrystfilet

0.5 bdt frisk purløg

9 stk Æg

1 stk løg

2 stk fed hvidløg

300 g gulerod

1 tsk karry

1 tsk bbq krydderi

1.5 spsk soyasauce

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Æg klækkes ud i en skål og vendes med salt, peber og mælk. Rør det sammen med en gaffel.

  2. Skær kyllingen ud i tynde strimler.

  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

  4. Pil løg og snit det efterfølgende.

  5. Varm en pande op og tilsæt lidt olivenolie. Steg kyllingen og tilsæt bbq krydderi, lidt salt, peber og karry.

  6. Tilsæt løg, gulerødder og presset hvidløg.

  7. Tilsæt æggeblandingen når gulerødderne er møre.

  8. Servér og velbekomme.