Mac n' cheese med bacon - hertil serveret hvidløgsbrød og grøntsagsstænger

Mac n' cheese med bacon - hertil serveret hvidløgsbrød og grøntsagsstænger

Tid i alt: 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Mac n' cheese med bacon - hertil serveret hvidløgsbrød og grøntsagsstænger. En fantastisk nem opskrift de fleste børn elsker. Man kan sagtens undvære baconen, men jeg synes det giver noget godt til den her ret. Vi brugte peberfrugt og agurk, men der kan også serveres fx gulerødder til.

Ingredienser

125 g cheddar i blok

250 g suppehorn

500 ml mælk

150 g bacon i skiver

1 stk peberfrugt

0.5 stk agurk

1 stk hvidløgsbaguette

salt

peber

fedtstof

mel


Fremgangsmåde

  1. Lav en opbagt mælkesauce. Dette gøres ved at smelte noget fedtstof i en gryde - tilsæt lidt mel og rør godt rundt. Tilsæt mælk og smag til med salt og peber.

  2. Riv 125 g. cheddar og kog det op i mælkesaucen. Vent til osten er smeltet.

  3. Bacon klippes i mindre stykker og steges på panden.

  4. Kog suppehorn, og bland sauce, bacon og suppehorn i et fad. Giv det 20 min. i ovnen ved 200 g. alm. ovn.

  5. Varm baguette i ovnen - og skyl og skær grøntsagerne til stænger.