Pizza med kartoffelskiver, feta, mozzarella og spinat

Pizza med kartoffelskiver, feta, mozzarella og spinat

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Vi elsker pizza herhjemme, det skal ikke være nogen hemmelighed. Pizza er fantastisk hos en børnefamilie, da det er nemt, hurtigt og børnene kan være med til at bestemme fyldet. Ungerne lavede deres egen mens jeg prøvede mig ad med denne vegetariske for at få porte folien lidt større - så I kan nok regne ud, at vi havde mange rester. I kan selvfølgelig også lave pizzadejen selv (se her for hjemmelavet pizza), men hvis det virkelig skal gå hurtigt i en travl hverdag, hvor man ikke har tid til, at dejen skal hæve, så er den her opskrift altså helt perfekt. Spiser man kød i husstanden kan man selvfølgelig blot tilføje dette.

Ingredienser

75 g frisk spinat

300 g kartofler

1 rulle færdig pizzadej

1 stk pizzasauce

75 g salatost i tern

200 g revet mozzarella


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft

  2. Rul pizzadejen ud på bagepladen

  3. Smør pizzasauce ud på dejen - jeg plejer at bruge en dejskraber eller en ske til dette.

  4. Fordel halvdelen af mozzarellaen på pizzaen - tilsæt tyndt skårne kartofler - jeg rev dem i meget tynde skiver på rivejernet. Tilsæt yderligere spinat, feta og mozzarella. Slut af med at fordele resten af osten

  5. Giv pizzaen 15-18 min. i ovnen (efter anvisning på emballagen) - eller indtil osten ovenpå er gylden - nogle skal have 15-20 minutter i ovnen, men det er forskelligt fra pizzarulle til pizzarulle.

  6. Servér og velbekomme.