Persillekartofler m/ kylling i tern, fløde og champignon

Persillekartofler m/ kylling i tern, fløde og champignon

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En dejlig nem ret til når det skal gå stærkt. Den tager ingen tid at forberede, og så er jeg generelt vild med champignon og fløderetter. Her kan en rest af kartofler være rigtig god til retten, da de har bedst af at puttes på helt kolde kartoflerne.

Ingredienser

650 g kartofler

250 ml kaffefløde

300 g champignon

1 bdt frisk persille

1.5 tsk tørret timian

300 g kylling i tern

fedtstof

salt

peber

olie


Fremgangsmåde

  1. Hvis ikke en rest af kartofler haves: skær de små kartofler i halve med skræl på, vend dem i olie, timian, salt og peber, og giv dem 30 minutter i ovnen ved 200 g. alm. ovn

  2. Champignonerne renses og skæres i grove tern

  3. Varm fedtstof på en pande og tilsæt champignonerne - brun dem til de har fået farve

  4. Tilsæt kartoflerne fra ovnen sammen med kylling og lad det brune af lidt

  5. Tilsæt fløde og persille og lad det simre til konsistensen er blevet tykkere.

  6. Smag til med salt og peber.