Billig opskrift:
Spinatret m. kylling & grøntsager

Tid i alt: 35 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En overskrift med spinat plejer normalt aldrig at inspirere og lokke læsere til, men jeg er nødt til det, da det simpelthen er SÅ lækkert - og det skal bare prøves! Alle spiste med herhjemme, hvilket jeg var rigtig overrasket over. Især min mand der faktisk ikke er den store spinatelsker spiste med og så endda med stor interesse. Spinaten er på ingen måde dominerende, nærmere er det mere kyllingen der er i fokus - det er en sund ret der i den grad mætter.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
3 ps ris
6 stk spinatkugler
1 stk løg
120 g gulerod
1 stk peberfrugt
150 ml vand
salt
peber
Fremgangsmåde
Kyllingebrysterne skæres i små tern og steges i wokken eller en gryde. (hvis der bruges kyllingelår koges disse først i letsaltet vand i 45 min.) og steges derefter med krydderi i wokken eller gryden..
Kog vand til ris op tilsæt ris i letsaltet vand. Se kogetid på emballagen.
Rød peber skylles. Gulerødderne skrælles og begge dele skæres i små tynde stænger
Løget skæres i grove tern
Tilsæt vand, gulerødder, spinat, rød peber til wokken og rør rundt og lad det simre i 15-20 min.
Smag til med salt og peber