Billig opskrift:

Spinatret m. kylling & grøntsager

Spinatret m. kylling & grøntsager

Tid i alt: 35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En overskrift med spinat plejer normalt aldrig at inspirere og lokke læsere til, men jeg er nødt til det, da det simpelthen er SÅ lækkert - og det skal bare prøves! Alle spiste med herhjemme, hvilket jeg var rigtig overrasket over. Især min mand der faktisk ikke er den store spinatelsker spiste med og så endda med stor interesse. Spinaten er på ingen måde dominerende, nærmere er det mere kyllingen der er i fokus - det er en sund ret der i den grad mætter.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

3 ps ris

6 stk spinatkugler

1 stk løg

120 g gulerod

1 stk peberfrugt

150 ml vand

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kyllingebrysterne skæres i små tern og steges i wokken eller en gryde. (hvis der bruges kyllingelår koges disse først i letsaltet vand i 45 min.) og steges derefter med krydderi i wokken eller gryden..

  2. Kog vand til ris op tilsæt ris i letsaltet vand. Se kogetid på emballagen.

  3. Rød peber skylles. Gulerødderne skrælles og begge dele skæres i små tynde stænger

  4. Løget skæres i grove tern

  5. Tilsæt vand, gulerødder, spinat, rød peber til wokken og rør rundt og lad det simre i 15-20 min.

  6. Smag til med salt og peber