Billig opskrift:

Kylling i karry m. kokosmælk og grøntsager

Kylling i karry m. kokosmælk og grøntsager

Tid i alt: 35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne lækre kylling i karry med kokosmælk er helt klart en favorit hjemme hos os, og noget der bliver spist med stor stil. Vi laver nogle gange saucen som en opbagt sauce, men vi er altså bare lidt mere vild med kokosmælk. Den giver lidt sødme til retten, hvilket spiller godt med den stærke karry. Det udligner hinanden og herhjemme spiste store som små med. Bønnerne er med til at give det det sidste til retten og det undværer vi aldrig. Det er skønt med lidt sprødhed i retten, så det ikke bliver for ensformigt.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

400 ml kokosmælk

2 stk forårsløg

400 g grønne bønner

3 ps ris

1 stk løg

2 tsk karry

200 ml vand

2 tsk salt

25 fedtstof

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kog ris og bønner efter anvisning på emballagen

  2. Løg & forårsløg hakkes i tern

  3. Kyllingen skæres i små strimler

  4. Fedtstof hældes på panden og karryen puttes på og lader det brænde af

  5. Tilsæt kyllingen og lad det stege ved høj varme 1 min på hver side

  6. Tag kyllingen af panden og skru ned til middel varme

  7. Tilsæt vand, groft salt, løg og forårsløg på panden og lad det simre til det er blødt (ikke brunt)

  8. Tilsæt kylling og lad det simre ved middel varme i 8-10 min. Husk at røre engang imellem.

  9. Tilsæt kokosmælk og lad det simre yderligere 5 min og smag til med salt og peber

  10. TIP: Saucen kan godt virke sød, tilsæt da lidt mælk og krydderier, hvis det ønskes.