Billig opskrift:

Cremet pastaret m. fiskefrikadeller & grønt

Cremet pastaret m. fiskefrikadeller & grønt

Tid i alt: 35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne ret er lidt atypisk, for den smager sindssyg godt, men den har lidt svært ved at se lækker ud på et billede. Måske det generelt egentlig bare er fløderetter, men det ser lidt rodet ud. Men man skal ikke undervurdere retten og tage fejl, den smager godt. Jeg er altså overrasket over det fiskefars, det smager bare godt. Man kan putte mange forskellige grøntsager i retten, men faktisk smager den bare bedst med få grøntsager i, så det ikke overdøver pasta og frikadellerne.

Ingredienser

400 g fiskefars

300 g gulerod

125 g cherrytomater i bakke

500 g fettuccine natural

250 ml madlavningsfløde

peber

fedtstof

salt


Fremgangsmåde

  1. Skyl gulerod og skær i små skiver

  2. Fiskefars formes til små mini kødboller

  3. Frikadeller steges på panden i fedtstof

  4. Pasta koges efter anvisning på emballagen.

  5. Gulerod koges 10 min. under låg og steges på panden i fedtstof

  6. Tomat skæres i kvarte

  7. Pasta, fiskefrikadeller, gulerod, fløde, tomat og krydderi blandes.

  8. Server.