Billig opskrift:
Marineret kyllingebryst m/ kartofler, bearnaisesauce & salat

Tid i alt: 55 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Dejlig krydret kyllingeret. Retten er super nem at lave og står blot og passer sig selv i ovnen, mens kartofler og salat forberedes.
Ingredienser
1000 g kartofler
450 g kyllingebrystfilet
500 ml mælk
1 stk peberfrugt
2 brev bearnaisesauce-pulver
0.5 stk iceberg
0.5 stk agurk
150 g gulerod
olie
salt
peber
paprika
Fremgangsmåde
Lav marinade af olie + paprika
Put kyllingen i en frostpose sammen med olieblandingen, luk posen og ælt det sammen med fingrene.
Lad det stå i posen – gerne så længe som muligt. Evt. put det i en pose allerede aftenen inden (altså mandag aften).
Put kyllingen i et ildfast fad (op af posen) og krydr det med salt og peber (put lidt vand i bunden af fadet for at kyllingen ikke brænder fast og bliver tørt) – bages i ovnen ved 200 g. alm ovn i 35-40 min.
Kog kartoflerne i letsaltet vand
Mens kartoflerne koges skæres salat
Sovsen laves som anvist på emballagen.