Billig opskrift:

Marineret kyllingebryst m/ kartofler, bearnaisesauce & salat

Marineret kyllingebryst m/ kartofler, bearnaisesauce & salat

Tid i alt: 55 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Dejlig krydret kyllingeret. Retten er super nem at lave og står blot og passer sig selv i ovnen, mens kartofler og salat forberedes.

Ingredienser

1000 g kartofler

450 g kyllingebrystfilet

500 ml mælk

1 stk peberfrugt

2 brev bearnaisesauce-pulver

0.5 stk iceberg

0.5 stk agurk

150 g gulerod

olie

salt

peber

paprika


Fremgangsmåde

  1. Lav marinade af olie + paprika

  2. Put kyllingen i en frostpose sammen med olieblandingen, luk posen og ælt det sammen med fingrene.

  3. Lad det stå i posen – gerne så længe som muligt. Evt. put det i en pose allerede aftenen inden (altså mandag aften).

  4. Put kyllingen i et ildfast fad (op af posen) og krydr det med salt og peber (put lidt vand i bunden af fadet for at kyllingen ikke brænder fast og bliver tørt) – bages i ovnen ved 200 g. alm ovn i 35-40 min.

  5. Kog kartoflerne i letsaltet vand

  6. Mens kartoflerne koges skæres salat

  7. Sovsen laves som anvist på emballagen.