Billig opskrift:

Marineret svinefilet m/ bagekartofler og grønne bønner

Marineret svinefilet m/ bagekartofler og grønne bønner

Tid i alt: 70 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Marineret svinefilet m/ bagekartofler og grønne bønner er til en af de dage, hvor det virkelig skal være nemt, da det stort set ikke skal andet end forberedes og sættes i ovnen. Det eneste, som lige skal gøres andet ved er bønnerne der skal koges og sovsen der skal varmes, så bliver det ikke nemmere! Utrolig lækker opskrift, som vi nyder når svinefilet er på tilbud i supermarkederne. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 3207 kalorier / 1069 kalorier pr. pers. Fedt: 126 g / 42 g. pr. pers. Kulhydrater: 212 g / 70 g. pr. pers. Protein: 205 g / 68 g. pr. pers.

Ingredienser

500 g svinefilet

4 stk bagekartoffel

1 stk bearnaisesauce i glas

500 g grønne bønner

50 g smør

1.5 tsk salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Bagekartoflerne skylles og der snittes et kryds ned i kartoflerne - gerne halvt igennem på den ene side - pak dem ind i sølvpapir og giv dem 1 time i ovnen ved 200 g. alm. ovn.

  2. Svinefileten krydres med salt og peber. Svinefileten lægges i et ildfast fad og gives ca. 35-40 minutter i ovnen ved samme temperatur (200 g. alm. ovn).

  3. Kog bønnerne i letsaltet vand.

  4. Varm bearnaisesaucen i en gryde og servér med ovenstående.

  5. Til bagekartoflerne serveres der en klat smør i hver kartoffel. Utrolig lækkert dertil.

  6. Velbekomme.