Billig opskrift:

Paprikagryde m/ kylling og ris

Paprikagryde m/ kylling og ris

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne gryderet er lækker, da den er fyldt med grøntsager. Den mætter godt og står og passer sig selv, når grøntsager og kød er forberedt. Der er næsten altid rester tilbage og kan nemt fryses ned samt tilsættes de rester man måtte have grønt fra ugen.

Ingredienser

0.5 stk aubergine

450 g kyllingebrystfilet

250 ml OMA madlavningsfløde

250 g kartofler

3 ps ris

1 stk porre

3 tsk paprika

2 stk løg

2 stk fed hvidløg

180 g gulerod

1 stk grøntsagsbouillon

35 g tomatpuré

salt

peber

meljævning


Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst skæres i tern (hvis du er sinlge starter du med punkt 2)

  2. Alle grøntsager skylles og snittes fint

  3. Kyllingen steges i en gryde med løg, hvidløg, paprika, karry, salt og peber.

  4. Grøntsagerne samt tomat og bouillon hældes i gryden og vand tilsættes så det dækker grøntsagerne.

  5. Retten simrer til grøntsagerne er møre

  6. Mel og vand røres samme til en tykkere meljævning og retten jævnes til den ønskede konsistens.

  7. Ris koges efter anvisning på emballagen.

  8. Retten smages til med salt, peber og madlavningsfløde og serveres til de kogte ris.