Billig opskrift:

Kyllingelår m. ris, bearnaisesauce og bønner

Kyllingelår m. ris, bearnaisesauce og bønner

Tid i alt: 55 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En ultra nem og lækker ret med kylling. Jeg laver den ofte når min mand arbejder sent, da det står og passer sig selv i ovnen. Det er nemt at sætte over og kræver ingen forberedelser.

Ingredienser

4 stk kyllingelår

2 brev bearnaisesauce-pulver

500 ml mælk

3 ps ris

500 g grønne bønner

salt

peber

paprika

olie

fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Ovnen tændes på 225 g. varmluft

  2. Olie, paprika og salt blandes sammen til en olieblanding og penlses på kyllingen

  3. Kyllingen puttes i ovnen og gives 25 min. ved 225 grader. Derefter skrues ned til 200 g. i 10 min. (varmluft) og de sidste 10 min ved 200 grader alm. ovn. (45 min. i alt i ovnen).

  4. Ris og bønner koges efter anvisning på emballagen.

  5. Fedtstof smeltes i en gryde og breve bearnaise tilsættes. Mælk tilsættes efter anvisning på pakken og røres rundt.