Billig opskrift:

Abehjerne (pastaret)

Abehjerne (pastaret)

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Dette var min absolut første ret på bloggen for 4,5 år siden. Abehjerne er en fantastisk pastaret for hele familien! Jeg elsker at lave den, da den faktisk bare står og passer sig selv i ovnen. Man kan lave retten på mange forskellige måder, men denne slår aldrig fejl! Senere prøver jeg med spinat og løg/hvidløg i.

Ingredienser

400 g pasta

400 ml OMA madlavningsfløde

150 g bacon i tern

150 g skinke i tern

200 g revet mozzarella

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn (overunder)

  2. Kog pastaen al dente (næsten færdig)

  3. Steg baconen på en tør pande

  4. Tag et dybt fad og put derefter pastaen i bunden

  5. Det ristede bacon skal herefter over pastaen, sammen med skinken og så fløde over

  6. Sidst skal du drysse revet ost over.

  7. Pastaretten skal ca. have 20 minutter i ovnen ved 180 g. alm. ovn – til osten er helt smeltet og gylden.