Billig opskrift:
Fyldt kyllingebøf med flødeost og bacon m/ ris og bearnaisesauce

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Jeg tænkte, at det var på tide at komme ud af min komfortzone. Normalt plejer jeg ikke at lave vildt meget med kyllingefarm, men egentlig kan det jo bruges til mindst lige så meget, som svine og oksefars. Jeg prøvede blandt andet også de lækre kyllingeburgere, som også var med kyllingefarm, så nu fortsætter vi den lækre stil. Kyllingefars er generelt mere "vådt" end svin og okse, men det gør det altså også en smule nemmere at arbejde med, og gør også, at kødet i ovnen ikke bliver tørt. En lækker ret, som alle burde prøve.
Ingredienser
400 g hakket kyllingekød
150 g bacon i skiver
125 g garli flødeost
3 ps ris
2 brev bearnaisesauce-pulver
500 ml mælk
100 fedtstof
salt
peber
Fremgangsmåde
Bøfferne formes til bøffer og trykkes flade
Garli flødeost smøres på i midten af bøffen og siderne foldes omkring bøffen og samles på midten
Bacon vikles omkring og de 4 bøffer puttes i et ildfast fast og i ovnen ved 200 g. alm. ovn i 35 minutter.
Risene koges efter anvisning på emballagen
Fedtstof smeltes i en gryde, pulver tilsættes og derefter mælk. Rør godt rundt og smag til med salt og peber.