Billig opskrift:

Fyldt kyllingebøf med flødeost og bacon m/ ris og bearnaisesauce

Fyldt kyllingebøf med flødeost og bacon m/ ris og bearnaisesauce

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Jeg tænkte, at det var på tide at komme ud af min komfortzone. Normalt plejer jeg ikke at lave vildt meget med kyllingefarm, men egentlig kan det jo bruges til mindst lige så meget, som svine og oksefars. Jeg prøvede blandt andet også de lækre kyllingeburgere, som også var med kyllingefarm, så nu fortsætter vi den lækre stil. Kyllingefars er generelt mere "vådt" end svin og okse, men det gør det altså også en smule nemmere at arbejde med, og gør også, at kødet i ovnen ikke bliver tørt. En lækker ret, som alle burde prøve.

Ingredienser

400 g hakket kyllingekød

150 g bacon i skiver

125 g garli flødeost

3 ps ris

2 brev bearnaisesauce-pulver

500 ml mælk

100 fedtstof

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Bøfferne formes til bøffer og trykkes flade

  2. Garli flødeost smøres på i midten af bøffen og siderne foldes omkring bøffen og samles på midten

  3. Bacon vikles omkring og de 4 bøffer puttes i et ildfast fast og i ovnen ved 200 g. alm. ovn i 35 minutter.

  4. Risene koges efter anvisning på emballagen

  5. Fedtstof smeltes i en gryde, pulver tilsættes og derefter mælk. Rør godt rundt og smag til med salt og peber.