Billig opskrift:

Baconsvøbte fyldte løg, ovnstegte grøntsager og bearnaisesauce

Baconsvøbte fyldte løg, ovnstegte grøntsager og bearnaisesauce

Tid i alt: 65 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Her til aften lavede jeg en skøn ret, som hele familien var helt vild med. Vi fik nemlig baconsvøbte fyldte løg ovnstegte grøntsager og bearnaisesauce. Løgene var fyldt med kyllingefars, viklet rundt med bacon og serveret med en masse lækre grøntsager. Den skal helt sikkert på næste uges madplan, og bliver også lavet igen en anden gang! Utrolig nem at lave, når man lige fangede teknikken og passer bare sig selv i ovnen. Rigtig børnevenligt mad :-)

Ingredienser

Andet

2 brev bearnaisesauce-pulver

500 ml mælk

Bagte grøntsager

800 g kartofler

300 g gulerod

1 stk blomkål

olie

paprika

salt

Fyldte løg

1 stk peberfrugt

400 g hakket kyllingekød

2 tsk paprika

2 tsk karry

1 tsk salt

1 tsk peber

300 g bacon i skiver

2 stk løg


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

  2. Løg pilles og de yderste 2 ringe pilles af (skær ned i løgene ude i siden og tag det yderste af)

  3. Skær rød peber i små tern

  4. Bland kyllingefars, rød peber, karry, paprika, salt og peber sammen og rør godt rundt

  5. Fyld løgene med fars og vikl bacon omkring (3-4 skiver til hver)

  6. Læg de fyldte løg i et ovnfast fad og giv dem 45 min. i ovnen ved 225 grader varmluft.

  7. Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i tynde stænger

  8. Blomkål skylles og bladene fjernes. Pil blomkålet i små buketter og læg dem på en beklædt bageplade sammen med kartofler og gulerødder.

  9. Vend grøntsagerne i olie, paprika og salt - giv grøntsagerne 30-35 min. i ovnen ved 225 grader varmluft.

  10. Mælk varmes op i en gryde og bearnaisesaucepulver tilsættes - rør godt rundt til det har den ønskede tykkelse. Følg anvisningen på emballagen.