Billig opskrift:

Spidskålsspaghetti a la carbonara

Spidskålsspaghetti a la carbonara

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Spidskålsspaghetti a la carbonara er en af de sundere opskrifter, som egentlig ikke ligner en carbonara, men faktisk har en smag henad carbonara. I en traditionel carbonara bruges æggeblommer, men da jeg har en æggeallergiker herhjemme, laves der altså ikke mad med æg, men derfor blev det stadig utrolig cremet og lækkert alligevel - og så endda med en skøn smag. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i.

Ingredienser

250 ml OMA madlavningsfløde

0.8 stk spidskål

300 g grønne bønner

100 g revet parmesanost

400 g bacon i tern

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Spidskålen skæres i tynde strimler og koges i letsaltet vand i ca. 5 minutter.

  2. Baconen steges på panden - tilsæt spidskål og grønne bønner - lad det stege til bønnerne er helt tøet op og varme.

  3. Hæld fløden ved og derefter parmesanosten.

  4. Lad det simre et par minutter og rør godt rundt i mellemtiden.

  5. Smag til med salt og peber.