Billig opskrift:

Fiskefilet m. kogte kartofler, salat og smørsauce

Fiskefilet m. kogte kartofler, salat og smørsauce

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne lækre ret er helt tilbage fra min barndom, hvor vi nærmest fik det én gang om ugen! Det var i hvert fald en ret, der tit kom på bordet, da jeg ikke var så meget til andet fisk. Men fiskefilet.. det kunne altså lige komme ned. I går serverede jeg det for mine børn, og de var helt vilde med det. Men kombinationen af det hele er også så lækkert. Og så er retten uden æg, så den passer ganske fint til mindstebarnet.

Ingredienser

1000 g kartofler

0.5 stk iceberg

1 stk agurk

500 g fiskefilet

250 g smør

250 g gulerod

salt

peber

citronsaft

remoulade

dressing


Fremgangsmåde

  1. Ovnen tændes på 200 g. alm. ovn.

  2. Kartoflerne skrælles og skæres i halve

  3. Kartoflerne koges i letsaltet vand

  4. Fiskefileterne puttes på en beklædt bageplade og bages i ovnen ved 200 g. alm. ovn i 16-18 min - eller steges på panden i olie

  5. Smør smeltes i en gryde og serveres til resten af retten.

  6. Til servering skæres salaten som ønsket, og fiskefileterne serveres med remoulade og citronsaft.