Billig opskrift:

Risengrød m/ kanel og smør

Risengrød m/ kanel og smør

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Risengrød er altid en helt fantastisk ret og bruges som oftest, når vi når efterår og vinter herhjemme! Jeg laver den gerne i uger, hvor der skal spares godt på en ret eller når mine børn hiver i mig efter risengrød. Det er en nem ret, som ikke kræver alverdens ingredienser og op til jul er den fantastisk at lave dobbeltportion af, og så har man altså til en god omgang ris a'la mande.

Ingredienser

1500 ml mælk

230 g grødris

1 tsk salt

100 ml vand

kanel

sukker

smør


Fremgangsmåde

  1. Bring mælk og vand i kog i en tykbundet gryde – tilsæt risene

  2. Rør godt rundt i gryden til det begynder at koge

  3. Kog risengrøden ved svag varme i 30-35 minutter

  4. Rør af og til rundt i grøden for at sikre, at det ikke brænder fast

  5. Smag til med salt

  6. Spises med kanelsukker (sukker og kanel blandet sammen 4:1) og en smørklat.