Billig opskrift:

Oksedeller med blomkål i fad

Oksedeller med blomkål i fad

Tid i alt: 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Oksedeller med blomkål i fad er faktisk en af de opskrifter uden stivelse, som jeg er vildest med! Jeg er generelt stor fan af blomkål, men når det mikses med mozzarella, så er jeg i himlen! Oksedellerne gik rent ned hos børnene, og er skønt og nemt at lave.

Ingredienser

500 g hakket oksekød

200 g revet mozzarella

1 stk blomkål

100 ml OMA madlavningsfløde

1 tsk salt

0.8 tsk peber

1.5 stk fed hvidløg

24 fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Blomkålen knækkes i mindre stykker og koges i letsaltet vand i 10 min (til de er møre)

  2. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn

  3. Oksefarsen blandes med salt, peber og fintsnittet hvidløg

  4. Form dem i små bøffer og steg dem i fedtstof på en pande

  5. Blomkålen hældes i et fad sammen med fløden- krydres med salt og peber og mozzarellaen hældes ud over. Bag det i ovnen til mozzarellaen er gylden og lidt sprød.

  6. Servér og velbekomme.