Billig opskrift:
Paneret fiskefilet m/ kogte kartofler, persillesovs og ærter
Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Billedet siger det hele - det er en skøn ret. En enkelt ret. En af favoritterne. Persillesovs kan gå til alt næsten - og herhjemme er det endnu bedre, da vi selv dyrker vores egne krydderurter. Det kan godt være dyrt, hvis man skal til at investere 7 kr. hver gang man vil have smag i sovsen. Men det er en hurtig og billig ret, som bliver nydt af hele familien. Børnene tager for sig og spiser gerne 2 portioner - de elsker fisk.
Ingredienser
500 g fiskefilet
1000 g kartofler
500 ml mælk
1 bdt frisk persille
1 spsk citronsaft
24 g mel
500 g ærter
fedtstof
salt
peber
Fremgangsmåde
Kartoflerne skrælles, skæres i halve og koges i letsaltet vand til de er møre
Fiskefileterne steges på panden i fedtstof
Persillesovs: Start med at hakke persillen fint med en kniv. Smelt derefter fedtstof i en gryde, tilsæt mel og rør godt rundt til en smørbolle. Tilsæt derefter mælk og rør klumperne ud. Tilsæt citronsaft og persille - smag til med salt og peber.
Ærterne koges i et par minutter og serveres til resten af retten.