Billig opskrift:

One pot pasta m. kylling, spinat og gulerødder

One pot pasta m. kylling, spinat og gulerødder

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Der findes et hav af forskellige one-pot-pastaer, og vi er simpelthen gået i krig med at prøve en masse forskellige kombinationer. Jeg har et stort mål om at få flere grøntsager i mine børn, og det gør jeg simpelthen nemmest ved at servere dem med en god sauce og finsnittet grønt! Det går rent hjem hver gang - også selv hos min mand, som ikke er synderligt glad for spinat. Én af de gyldne fordele ved at lave det hele i én gryde er selvfølgelig, at det er super nemt at lave og tager ingen tid i en presset hverdag.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

150 g bacon i tern

400 g pasta penne

200 ml OMA madlavningsfløde

150 g spinatkugler

1 stk løg

180 g gulerod

2 tsk tørret basilikum

2 tsk tørret oregano

2 tsk paprika

800 ml vand

1 stk grøntsagsbouillon

50 g revet cheddar

salt

peber

fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Kyllingen skæres i små tern

  2. Gulerødderne skrælles og rives på rivejern

  3. Løget pilles og skæres i små tern

  4. Bacon steges i gryden (tages af når de er færdige)

  5. Kyllingen tilsættes gryden og steges i baconfedtet og paprika - tilsæt evt. mere fedtstof til stegningen

  6. Resten af ingredienserne tilsættes inkl. bacon og småsimrer i 12 minutters tid eller den ønskede konsistens for sauce er fundet. Sørg for at røre jævnligt, så det ikke brænder fast i bunden. Pastaen skal være kogte, så er retten færdig.

  7. Smag til med salt og peber.

  8. Top retten med revet cheddarost ved servering.