Billig opskrift:
Mini pita pizza m/ kødsovs og frisk mozzarella

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Disse mini pita pizzaer med kødsovs er fantastiske som en reste-ret af noget kødsovs! Dog smager de også godt, når det laves fra bunden og er frisk, men det er en god måde at bruge alle rester på. Jeg laver dem tit til madpakker, snacks, ture og aftensmad, når det skal gå rigtig stærkt. De smager også rigtig godt kolde.
Ingredienser
8 stk pitabrød
200 g hakket oksekød
1 ds hakket tomat
2 stk fed hvidløg
1 stk løg
120 g gulerod
0.5 stk peberfrugt
0.5 stk oksebouillon
125 g frisk mozzarella
salt
peber
fedtstof
Fremgangsmåde
Oksefarsen brunes i fedtstof i en gryde
Imens farsen brunes pilles hvidløg og løg og fintsnittes
Rød peber skylles og skæres i små tern
Gulerod skrælles og skæres i små tern
Tilsæt gulerod, rød peber, løg, hakkede tomatsauce, oksebouillonterning og hvidløg til gryden
Smag til med salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn
Skær pitabrødene over, så der er to lige store stykker
Fordel kødsovs på toppen af pitabrøddene
Skær mozzarella i tynde skiver og fordel over pitaerne.
Bag mini pita pizzaerne i ovnen indtil osten er smeltet og pitaerne sprøde i kanterne.
Servér.