Billig opskrift:

Lækre bønnefritter

Lækre bønnefritter

Tid i alt: 55 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Jeg er blevet helt vild med bønner i ovnen, også kaldet bønnefritter, som er lavet som pomfritter! Det er sindsygt lækkert og smager faktisk som pomfritter, men det er sundt. Hele idéen med bønnefritter er ikke min egen, men får her den opskrift jeg altid bruger. Vi får tit bønnefritter til en lækker bøf, men kan også serveres som en lækker snack med hjemmelavet dip. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 577 kalorier / 192,3 kalorier pr. pers. Fedt: 41g / 13,6 g. pr. pers. Kulhydrater: 49 g / 16 g. pr. pers. Protein: 12 g / 4 g. pr. pers.

Ingredienser

700 g grønne bønner

olie

salt


Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft

  2. Put de frosne bønner i en frostpose sammen med salt og olie (eller hæld olie ned i den pose de allerede er i)

  3. Luk posen og "ælt" posens indhold så olien, salt og bønner bliver godt blandet

  4. Fordel de frosne bønner på en bageplade overtrukket med bagepapir

  5. Giv de frosne bønner 45/50 minutter i ovnen ved 200 g. varmtluft - rør indimellem så alle sider bliver sprøde.