Billig opskrift:

Grøn risotto m/ kylling, ærter og spinat

Grøn risotto m/ kylling, ærter og spinat

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En fuldstændig AMAZING risotto m/ kylling, ærter og spinat. SÅ lækker, smagfuld og let. Fra forberedelsen af løg og hvidløg til retten er færdig tager blot 20-25 min, det er fantastisk med så nemt mad i hverdagen. I disse uger er jeg alene med børnene, så der skal det bare være nemt og hurtigt, når der skal laves aftensmad. Retten ligger let i maven. Har man ikke kyllingestrimler fra frost, som er forstegte skal kyllingebrystet skæres i strimler, vendes i salt og peber, og i sammen med løg, champignon og hvidløg i starten af opskriften. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 1944 kalorier / 648 kalorier pr. pers. Fedt: 43 g / 14 g. pr. pers. Kulhydrater: 256 g / 85 g. pr. pers. Protein: 145 g / 48 g. pr. pers.

Ingredienser

350 g kylling i strimler

250 g risottoris

250 ml vand

2 stk løg

3 stk fed hvidløg

1 stk grøntsagsbouillon

200 g champignon

250 g frisk spinat

160 g ærter

24 fedtstof

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Løg og hvidløg pilles og fintsnittes

  2. Champignon skylles og skæres i små tern

  3. Fedtstof varmes i en gryde og løg, champignon + hvidløg tilsættes - dette brunes

  4. Tilsæt ris, vand og grøntsagsbouillon - lad det simrer i 15-18 min. (risene skal være kogte).

  5. Tilsæt kyllingestrimler, spinat og ærter og varm det godt op.

  6. Smag til med salt og peber.

  7. Servér retten.