Billig opskrift:

Pita m/ kyllingekebab og hjemmelavet dressing

Pita m/ kyllingekebab og hjemmelavet dressing

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Pita er altid skønt og nemt i en travl hverdag. Jeg opdagede at Rema 1000 havde lavet kyllingekebab, som jeg bare måtte prøve. Det smagte fantastisk i en pita (og jeg er helt sikker på, at det også er godt i madpandekager!). Pitaerne serveres med en lækker hjemmelavet dressing lavet på cremefraiche og de bedste krydderier. Børnene elsker pita herhjemme, da man kan få lov til at bestemme lige præcis, hvad man vil have i - og spise med hænderne er lige prikket over i'et. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 2323 kalorier / 774 kalorier pr. pers. Fedt: 82 g / 27 g. pr. pers. Kulhydrater: 288 g / 96 g. pr. pers. Protein: 118 g / 39 g. pr. pers.

Ingredienser

300 g kyllingekebab

6 stk pitabrød

0.5 stk iceberg

0.5 stk agurk

100 g majs

100 g ærter

15 ml olie

Dressing

1 tsk sennep

200 ml cremefraiche

10 g brun farin

0.5 tsk paprika

0.5 stk rødløg

purløg

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kyllingekebab steges i olie på en pande

  2. Iceberg og agurk skylles og snittes

  3. Rødløg fintsnittes og eller/ blendes og blandes sammen med de øvrige ingredienser til den hjemmelavede dressing. Den smages til med salt og peber.

  4. Fordel grøntsagerne i skåle - varm pitabrødene i ovnen efter anvisning på emballagen og server byg selv pita.