Billig opskrift:

Fyldte pasta m/ kylling, bønner og mozzarella

Fyldte pasta m/ kylling, bønner og mozzarella

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Jeg har fået en forkærlighed for fyldte pasta. Vi får denne ret, når det skal være rigtig nemt, lækkert og billigt. Til vores æggeallergiker laver jeg en lille portion med alm. pasta, og det fungerer bare så godt. Retten er smagfuld og tager ingen tid at lave eller at forberede. Denne ret kan kombineres på så mange forskellige måder, det er kun fantasien, der sætter grænser. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 2615 kalorier / 871 kalorier pr. pers. Fedt: 118 g / 39 g. pr. pers. Kulhydrater: 142 g / 47 g. pr. pers. Protein: 219 g / 73 g. pr. pers.

Ingredienser

300 g grønne bønner

250 g frisk mozzarella

450 g kyllingebrystfilet

250 g tortellini m/ skinke og ost

165 ml kokosmælk

15 ml olie

peber

salt


Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges efter anvisning på emballagen og vandet sigtes fra.

  2. Olie varmes i en wok

  3. Kyllingen skæres i tynde strimler og krydres med salt og peber

  4. Mozzarellaen skæres ligeledes i tynde strimler

  5. Tilsæt kyllingen til olien i wokken og lad det stege på alle sider

  6. Vend de frosne bønner med kyllingen. Når bønnerne er varme i gryden tilsættes kokosmælk og mozzarella.

  7. Lad det simre i nogle minutter - tilsæt de fyldte pasta - rør rundt og smag til med salt og peber.