Billig opskrift:

Penne m. bacon, fløde og grøntsager

Penne m. bacon, fløde og grøntsager

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En lækker pastaret m. fløde, bacon og grøntsager. Retten er dejlig cremet og kan bruges som en "tøm-køleskabet-ret". Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 2771 kalorier / 923 kalorier pr. pers. Fedt: 108 g / 36 g. pr. pers. Kulhydrater: 345 g / 115 g. pr. pers. Protein: 113 g / 37 g. pr. pers.

Ingredienser

400 g pasta penne

150 ml madlavningsfløde

50 ml mælk

2 stk tomat

0.5 stk broccoli

150 g bacon i skiver

100 g champignon

1 tsk paprika

1 stk løg

24 fedtstof

0.5 tsk chilipulver

2 stk fed hvidløg

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Broccolien skæres ud i små buketter

  2. Pastaen koges i letsaltet vand med broccolien

  3. Steg bacon på en varm pande

  4. Skær champignonerne og tomaterne i kvarte og løg i grove tern.

  5. Hvidløg pilles og snittes fint.

  6. Steg grøntsagerne + løg og hvidløg i wok eller gryde i fedtstof

  7. Tilsæt bacon, penne, broccoli, pasta og fløde.

  8. Smag til med krydderier.