Billig opskrift:

Nachos m. kylling, friske tomater & cremefraiche

Nachos m. kylling, friske tomater & cremefraiche

Tid i alt: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Nachos kan herhjemme både bruges som aftensmad, middagsmad og snacks. Det kan være et let ret, men også en tung en, hvis man (som vi), putter både kylling og "grønt" ved. Det giver lidt ekstra fylde til hyggen. Nachos kan selvfølgelig serveres med andet kød også, herunder fx oksekød, men også serveres uden kyllingen - fx til den lette snack eller frokost.

Ingredienser

2 ps tortilla chips

450 g kyllingebrystfilet

3 stk tomat

150 g revet cheddar

1 stk rødløg

2 tsk paprika

2 stk fed hvidløg

0.8 tsk peber

1.5 tsk salt

24 fedtstof

cremefraiche


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn

  2. Kyllingen skæres i mundrette stykker og steges på panden i fedtstof – tilsæt presset hvidløg, salt, peber og paprika

  3. Tomaterne skylles og skæres i fine små stykker

  4. Smør et indfast fad og fordel tortillachips i bunden af fadet

  5. Hæld skiftevis kylling og ost i og bag i ovnen til osten er smeltet godt – ca. 8-10 min.

  6. Pil og hak rødløget fint

  7. Pynt toppen med friske tomater og rødløg

  8. Server med cremefraiche til.