Billig opskrift:

Pikantkylling i fad med pasta

Pikantkylling i fad med pasta

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Pikantkylling i fad med pasta er faktisk en af de opskrifter, som jeg blev inspireret med fra andre mennesker. Der kører en video på TikTok, hvor de laver noget med feta, men da min familie ikke er synderlig vilde med feta, men med pikantost, så ville jeg prøve dette. Det blev en kæmpe succes, og jeg kan fortælle jer, at den bestemt er med på madplanen til den næste uge, vi kan ikke få nok af den. Fantastisk nem mad, som egentlig mere eller mindre passer sig selv. Næste gang tager jeg den skridtet videre og smider nogle grønne bønner i og nogle flere råvarer - det bliver SÅ godt. Men denne fungerer også som en ret uden stivelse, man kan blot fjerne pastaen og tilsætte lidt flere tomater og champignon. Eventuelt grønne bønner til.

Ingredienser

400 g pasta penne

250 g cherrytomater i bakke

400 g champignon

450 g kyllingebrystfilet

200 g pikantost

1 tsk salt

0.8 tsk peber

45 ml olie

1.5 tsk paprika


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft.

  2. Pikantosten placeres midt i et ovnfast fad

  3. Tomater og champignon skylles og skæres i grove tern - læg dem udenom pikantosten

  4. Giv maden 20 min. i ovnen ved 200 g. varmluft.

  5. Kog pastaen i letsaltet vand efter tidsanvisning på emballagen.

  6. Kyllingen krydres med paprika, salt og peber og steges i olie på en pande - skær derefter kyllingen ud i små tern

  7. Vend pasta og kylling med indholdet