Billig opskrift:

Lasagne m. frisk mozzarella – den ultra nemme version.

Lasagne m. frisk mozzarella – den ultra nemme version.

Tid i alt: 50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Herhjemme er vi fuldstændig vilde med lasagne, men det hænger nok også samme med at vi elsker mad, som egentlig bare passer sig selv i ovnen. På den måde får vi mere tid med hinanden. Jeg ved godt, at nogle ville mene, at denne opskrift er snyd, men faktum er bare, at mange gange, så er lasagneblandingen på tilbud i Rema 1000, og derfor er det relevant at vide, hvordan man egentlig laver den. Og mange madplaner vil tage udgangspunkt i denne opskrift! Og når man giver den eget touch, så er det pludselig ikke så "kedeligt" længere.

Ingredienser

500 g hakket oksekød

1 pk lasagneblanding

500 ml mælk

1 stk løg

2 stk fed hvidløg

24 fedtstof

125 g frisk mozzarella

mel

vand

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn

  2. Løg og hvidløg pilles og skæres i tern

  3. Oksekøddet brunes i fedtstof og løg og hvidløg tilsættes bagefter.

  4. Lasagnepulveret tilsættes og røres godt ud i kødet.

  5. Mælk og vand kommes i efter anvisning på pakken

  6. Er saucen for tynd tilsættes meljævning til ønskede konsistens

  7. Lasagnen laves – start med at fylde bunden med lasagne fyld – derefter lasagneplader – skift således til der ikke er mere fyld – slut med fyld på toppen.

  8. Mozzarellaen skæres i tynde skiver og fordeles på toppen af lasagnen.

  9. Lasagnen bages i ovnen i 35 min. ved 200 g. alm. ovn.

  10. TIP: Til lasagnen kan der evt. serveres en lækker råkostsalat.