Billig opskrift:

Rejesalat m/ æg, tomat og avocado

Rejesalat m/ æg, tomat og avocado

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Salater kan for mig spises til både frokost og aftensmad hvis der er godt med protein i samt fylde. Denne salat er perfekt til formålet, da den indeholder både rejer, æg og avocado, som alle 3 dele er mættende og gode for kroppen. Den er hurtig at lave i en travl hverdag - herhjemme var det et kæmpe hit og smagene er så gode sammen.

Ingredienser

340 g rejer i lage

2 stk avocado

1 stk citron

2 stk tomat

0.5 stk iceberg

4 stk æg

0.5 stk agurk


Fremgangsmåde

  1. Vand koges i en gryde og æggene tilsættes og koges videre i 10 min. Læg æggene i koldt vand imens salaten skæres.

  2. Iceberg, tomat og agurk skylles.

  3. Iceberg fintsnittes og agurk og tomater skæres i små tern

  4. Æggene klækkes og skæres i 6 både pr. æg.

  5. Avocadoen skæres halvt over (i midten findes der en sten der skal fjernes.). Udhul avocadoen med en ske og skær dem i små tern.)

  6. Læg salat i et fad, dræn rejer for vand og læg dem ovenpå sammen med avocado, æg, tomat og agurk.

  7. Skær citronen i tynde skiver og læg dem fint ovenpå for smag.

  8. Server.