Billig opskrift:

Thaisuppe m/ kylling og kokosmælk

Thaisuppe m/ kylling og kokosmælk

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Er du til det spicy køkken, så er denne ret lige noget for dig. Jeg var utrolig vild med den og samme var resten af familien. Dog var den ikke så stærk, at børnene ikke kunne spise med. Den røde karrypasta giver bare en god spicy fornemmelse og retten både smager og dufter asiatisk - det er helt fantastisk! Det er en nem suppe, som kan spises hele året rundt med god samvittighed. Når ikke vi spiser uden stivelse, så får vi gerne nudler eller pasta i suppen samt brød til. Her kan I med fordel prøve mine chili/cheddar boller, de er sindssygt gode hertil. Jeg plejer også at putte bambusskud i, dette havde de dog ikke i hverken Fakta eller Netto, som jeg handlede i idag.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

2 tsk rød karrypasta

1 stk peberfrugt

1 stk porre

1 stk løg

4 stk fed hvidløg

100 g champignon

400 ml kokosmælk

800 ml vand

1 stk hønsebouillon

200 ml kaffefløde

15 ml olie

2 tsk paprika

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kyllingen skæres i små stykker og steges i en gryde i olie, paprika, salt og peber

  2. Løg, rød peber og hvidløg skæres i små tern

  3. Porre skæres i tynde ringe

  4. Ovenstående tilsætte gryden sammen med champignon - mere olie eller flydende margarine tilsættes hvis nødvendigt

  5. Rød karrypasta tilsættes og røres godt rundt

  6. Bouillon, vand og kokosmælk tilsættes gryden og simrer i 10 min.

  7. Smag til med salt, peber og fløde.

  8. Server.