Billig opskrift:

Spaghetti m/ kylling, tomat og grønkål

Spaghetti m/ kylling, tomat og grønkål

Tid i alt: 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne ret er virkelig blevet en af mine favoritter og så er den ultra sund endda. Man kan snildt udskifte pastaen med grøntsagsspiraler, og så er den helt i top. Men den smager slet ikke voldsomt af grønkål, det er faktisk så lidt den smager, at jeg næsten vil mene, at man ikke rigtig kan smage det - og der er endda 300 g. selve retten. Jeg håber, at I nyder den. Kyllingen og hvidløget gør alt godt for denne ret. Super nem at lave, og selv børnene spiste med her, og var vild med grøn pasta. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i.

Ingredienser

400 g spaghetti

450 g kyllingebrystfilet

300 g frisk grønkål

125 g frisk mozzarella

100 g revet parmesanost

250 g cherrytomater i bakke

4 stk fed hvidløg

30 ml olivenolie

1.5 tsk salt

1 tsk peber


Fremgangsmåde

  1. Pil hvidløggene (lad dem være hele, de skal bruges senere)

  2. Vandet til pastaen sættes til at koge - tilsæt en smule salt - tilsæt pasta når det koger

  3. Skyl grønkål og skær bladene af stilken

  4. Efter 5. min kogetid af pastaen tilsættes 5 blade grønkål og 4 fed hvidløg til pastavandet til det er kogt færdig

  5. Hvidløg og grønkålsbladene tages op af pastavandet og tilsættes blenderen sammen med lidt salt, peber, 1 spsk. olivenolie og 40 g. parmesanost.

  6. Blend.

  7. Si vandet fra pastaen

  8. Hæld indholdet fra blenderen over i pastaen og vend det godt med pastaen, så den bliver grøn.

  9. Skær kylling, resterne af grønkål og cherrytomater i stykker (tomaterne i halve).

  10. Steg kyllingen i olivenolie - krydr med salt og peber

  11. Tilsæt tomater og grønkål - lad det simre lidt.

  12. Ved servering af pastaen drænes den friske mozzarella for vand og nuldres i små stykker over pastaen.

  13. Server og velbekomme.