Billig opskrift:
Spaghetti m/ kylling, tomat og grønkål

Tid i alt: 40 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne ret er virkelig blevet en af mine favoritter og så er den ultra sund endda. Man kan snildt udskifte pastaen med grøntsagsspiraler, og så er den helt i top. Men den smager slet ikke voldsomt af grønkål, det er faktisk så lidt den smager, at jeg næsten vil mene, at man ikke rigtig kan smage det - og der er endda 300 g. selve retten. Jeg håber, at I nyder den. Kyllingen og hvidløget gør alt godt for denne ret. Super nem at lave, og selv børnene spiste med her, og var vild med grøn pasta. Vær' opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i.
Ingredienser
400 g spaghetti
450 g kyllingebrystfilet
300 g frisk grønkål
125 g frisk mozzarella
100 g revet parmesanost
250 g cherrytomater i bakke
4 stk fed hvidløg
30 ml olivenolie
1.5 tsk salt
1 tsk peber
Fremgangsmåde
Pil hvidløggene (lad dem være hele, de skal bruges senere)
Vandet til pastaen sættes til at koge - tilsæt en smule salt - tilsæt pasta når det koger
Skyl grønkål og skær bladene af stilken
Efter 5. min kogetid af pastaen tilsættes 5 blade grønkål og 4 fed hvidløg til pastavandet til det er kogt færdig
Hvidløg og grønkålsbladene tages op af pastavandet og tilsættes blenderen sammen med lidt salt, peber, 1 spsk. olivenolie og 40 g. parmesanost.
Blend.
Si vandet fra pastaen
Hæld indholdet fra blenderen over i pastaen og vend det godt med pastaen, så den bliver grøn.
Skær kylling, resterne af grønkål og cherrytomater i stykker (tomaterne i halve).
Steg kyllingen i olivenolie - krydr med salt og peber
Tilsæt tomater og grønkål - lad det simre lidt.
Ved servering af pastaen drænes den friske mozzarella for vand og nuldres i små stykker over pastaen.
Server og velbekomme.