Billig opskrift:
Sprød frugttærte m/ æble, hindbær og pærer

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En skøn forårsdag som denne i dag krævede helt bestemt en lækker dessert til kaffen. I dag blev det til sprød frugttærte med æble, hindbær og pærer. Ultra nem, sprød bund og en dessert, som hele familien kan tåle. Den er nemlig uden æg.
Ingredienser
Tærtebund
220 g mel
0.1 tsk salt
1 tsk vaniljesukker
150 g smør
90 g sukker
Tærtefyld
2 stk pære
2 stk æble
125 g hindbær
kanelsukker
cremefraiche
Fremgangsmåde
Mel, salt, vaniljesukker og sukker blandes i en skål
Smørret skæres i små stykker og vendes med de tørre ingredienser. Ælt det sammen på bordet, så det får en blød konsistens.
Fordel dejen i et tærtefad - gerne op ad siden for at få en høj bund.
Bag tærtedejen i ovnen i 15 min. (uden fyld på) ved 200 g. alm. ovn.
Tag tærten ud af ovnen og lad det køle af
Imens det køler af skrælles alle frugterne og skæres i små tern
Hindbær, pærer og æbler lægges ovenpå tærtebunden og der drysses kanelsukker på toppen
Bag tærten igen i ovnen i 20 minutters tid ved samme varme som før., eller til du kan mærke at bunden er sprød og frugterne møre.
Lad tærten køle af og server den med tilhørende cremefraiche.