Billig opskrift:

Æggewrap m/ avocado og kyllingeskiver

Æggewrap m/ avocado og kyllingeskiver

Tid i alt: 35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Æggewrap med avocado og kyllingeskiver er en god proteinkilde, som dertil smager utrolig godt. Jeg er altid så overrasket over, hvor nemt det er at lave, og kræver ikke meget forberedelse. Til denne brugte jeg friske ramsløg, men der kan også snildt bruges andre krydderurter hertil. Blandt andet purløg.

Ingredienser

12 stk æg

0.3 tsk tørret ramsløg

0.3 stk iceberg

135 g sandwich kyllingeskiver

2 stk avocado

150 ml kaffefløde

0.8 tsk peber

0.8 tsk salt

30 ml olie


Fremgangsmåde

  1. Æggene klækkes ud i en skål og piskes godt med fløde, salt, ramsløg (eller purløg) og peber.

  2. Varm en pande op til middelvarme med lidt olie på og hæld æggemassen på og lad den bage, til den har en fast konsistens. Vend den kort en enkelt gang og lad den bage til begge sider er faste.

  3. Skyl iceberg og finsnit.

  4. Avocadoerne skæres over og stenen fjernes. Skær den ud i tynde skiver.

  5. Iceberg hældes på den ene side af æggemassen - tilsæt kyllingeskiver, derefter avocado - fold den til sidst.

  6. Servér og nyd den lækre æggewrap.