Billig opskrift:

Kartoffelmos m/ kødsovs

Kartoffelmos m/ kødsovs

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Tænk sig at noget så simpelt og nemt som kartoffelmos og kødsovs kan smage SÅ godt. Jeg elsker kødsovs og bestemte jer for at dele opskriften med jer, da det simpelthen ikke bliver nemmere end det her. Børnene elsker retten og jeg generelt er vild med kartoffelmos, hvilket vi ikke får så tit, da manden ikke er helt enig. Men SKØNT smager det!

Ingredienser

1000 g kartofler

45 g smør

100 ml mælk

1 tsk salt

1 stk grøntsagsbouillon

400 g hakket oksekød

200 g gulerod

1 stk løg

3 stk fed hvidløg

1 glas champignon

1 stk pastasauce i glas

salt

peber

24 fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles og skæres i små tern

  2. Kartoflerne koges i letsaltet vand + grøntsagsbouillon til de er møre

  3. Brun kødet i fedtstof i en gryde - tilsæt lidt salt og peber

  4. Snit løg, skrællede gulerodder og hvidløg og tilsæt til kødet

  5. Hæld væden fra champignon i tilsæt i gryden sammen med pastasauce - lad det simre til gulerødderne er møre

  6. Når kartoflerne er møre sigtes vandet fra

  7. Rør kartoflerne rundt med elpisker og tilsæt smør og mælk

  8. Server kartoffelmosen til kødsovsen.