Billig opskrift:

Spinatsalat m/ mango, feta, avocado og ristede kikærter

Spinatsalat m/ mango, feta, avocado og ristede kikærter

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En af de lækre salater, som snildt kan spises på de varme dage som aftensmad, eller som en lækker frokost eller tilbehør til aftensmaden. Det er en af mine favoritter lige pt., da jeg er vild med sødmen fra mangoen og de sprøde knasende kikærter. Retten kan selvfølgelig også laves med kikærter, som har stået i blød natten over i vand. Dette giver ligeledes også et fantastisk resultat.

Ingredienser

75 g frisk spinat

225 g mango

1 stk avocado

100 g salatost i tern

240 g kikærter

90 ml olie

1 tsk salt

0.5 tsk peber

0.5 tsk paprika


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft.

  2. Kikærterne drænes for vand og duppes tør

  3. Olie, paprika, salt og peber blandes og vendes i kikærterne

  4. Kikærterne bages i ovnen i 20 min. ved 200 g. varmluft.

  5. Spinaten skylles og lægges i et fad

  6. Mango og avocado skæres i tern - i begge dele findes en sten i midten, som skal henholdsvis skæres udenom (mango) og tages ud (avocado).

  7. Drys salatost i tern og de ristede kikærter udover salaten og servér.