Billig opskrift:

Fyldte kyllingekarbonader med ostefyld m/ hasselback kartofler, bearnaisesauce og blandet salat

Fyldte kyllingekarbonader med ostefyld m/ hasselback kartofler, bearnaisesauce og blandet salat

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En utrolig lækker ret, hvor svinefarsen er erstattet med kyllingefars. Ostefyldet i kyllingekarbonaderne gør retten lidt mere delikat.

Ingredienser

450 g kyllingefars

125 g frisk mozzarella

1000 g kartofler

500 ml mælk

2 brev bearnaisesauce-pulver

0.5 stk iceberg

200 g gulerod

0.8 stk agurk

dressing

rasp

30 ml olie

1.5 tsk paprika

1.5 tsk tørret timian

24 fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne renses i vand og snitttes ned i dem hele vejen over – gerne så langt ned som muligt og så tyndt. Det giver det bedste resultat

  2. Lav en olieblanding (med paprika, tørret timian, en smule salt og olie) og pensl dem bagefter.

  3. Mellemstore kartofler skal have ca. 40-45 minutter i ovnen på 180 grader varmluft.

  4. Kyllingefarsen deles i antal bøffer man ønsker og der laves et hul i toppen i hver bøf. Mozzarellaen skæres i stykker og hver stykke puttes ned i bøffen - luk kyllingefarsen over mozzarellaen.

  5. Vend bøfferne i rasp og krydr med salt og peber.

  6. Steg bøfferne i fedtstof på en pande

  7. Skræl og riv gulerødderne fint

  8. Skær iceberg og agurk som ønsket og tilsæt gulerødderne.

  9. Lav bearnaisesaucen efter anvisning på emballagen og server til retten.