Billig opskrift:

Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Rugbrødstoast m/ grøntsagsstænger

Tid i alt: 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Jeg elsker toast i alle variationer! Jeg prøvede for nyligt med rugbrød, da det giver mere mæthed - og det blev faktisk rigtig godt og lækkert. Det har ikke samme super sprøde skorpe, men smagen er virkelig god. Og selvom retten i sig selv er rigtig enkelt, så er det en nem, dejlig aftensmad, som plejer at blive taget SÅ godt imod. Den kan også laves som morgenmad og frokost - ja, faktisk på alle tider af døgnet. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 3409 kalorier / 1136 kalorier pr. pers. Fedt: 96 g / 32 g. pr. pers. Kulhydrater: 495 g / 165 g. pr. pers. Protein: 138 g / 46 g. pr. pers.

Ingredienser

896 g rugbrød

8 stk ost i skiver

1 pk hamburgerryg

500 g gulerod

1 stk agurk

1.5 stk avocado

oregano


Fremgangsmåde

  1. Ost og hamburgerryg lægges mellem 2 skiver rugbrød - drys lidt oregano inden. Bag dem i et toastjern (eller på panden i fedtstof) til de er lettere sprøde.

  2. Skræl gulerødderne og skær gulerødder og agurk i stænger

  3. Avocadoen halveres og stenen skæres ud. Skær avocadoen i skiver og server til ovenstående.

  4. Velbekomme.