Billig opskrift:

Fyldt kyllingebryst m. hvidløgsost & bacon

Fyldt kyllingebryst m. hvidløgsost & bacon

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Fyldt kyllingebryst m. hvidløgsost & bacon er en af mine favoritter, når vi snakker kylling. Det er nemt at lave, smager hulens godt og tager ingen tid at forberede samt at lave i ovnen. Familien og gæster er helt vilde, når det bliver serveret, og det er også en af de retter jeg tit laver, når jeg er alene om aftenen med børnene. Det passer bare sig selv i ovnen. Hvidløgsosten i midten af kyllingen gør den især ekstra lækker.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

125 g garli flødeost

150 g bacon i skiver

herbes de provence


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft.

  2. Kyllingen skæres over på langs

  3. Flødeost smøres på kyllingen, hvor den er skåret over

  4. Krydderi drysses ovenpå kyllingen

  5. Bacon vikles omkring kyllingen.

  6. Steg kyllingen i ovnen i 45 minutter.