De bedste bøger - Anbefalinger fra Mofibo uge 2

Har du en læsehest gemt i dig? Det har jeg.. Og jeg finder det beroligende at læse i en travl hverdag – har jeg for travlt til at læse, hører jeg lydbøger hos Mofibo på farten eller mens jeg laver praktiske ting. Dét fungerer bare. Min mand er selv i gang med Harry Potter i anledningen af deres 20 års reuionen, der blev udgivet d. 1 januar. Så han startede lige forfra i den anledning. Men jeg har nogle passioner – og foruden min familie/børn og at spare penge på godt og ondt, så er det altså også læsning.
Jeg har fået lov til at glæde dig, som allerede er en del af Mad For Fattigrøve med 45 dages gratis streaming hos Mofibo, hvis du er ny kunde hos dem også.

Nu her er det jo oplagt at man måske dykker ned i noget sundhed pga. de måske julekilo der er sneget sig på hos mange. Jeg vil anbefale 3 bøger om ugen – en til de voksne, en til børnene og til sidst en mad-/koge-/opskriftsbog. Her bliver Mofibo ofte brugt på ture, da det er god underholdning for børnene at høre lydbøger. Vi havde det blandt andet med på camping, hvor de faldt i søvn i teltet til godnathistorier. Da vi tog på kør-selv-ferie brugte vi det også meget både til store og små.

Tilbuddet er kun for medlemmer

Få 45 dage gratis hos Mofibo herMofibo

Mine anbefalinger uge 2

21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost - af Jerk W. Langer og Louise Bruun.

21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost

Den her bog var faktisk en jeg gav min mor, da hun havde fødselsdag. Hun døjer nemlig selv med at skulle passe på hverken at spise for basisk eller for meget syre – ligeledes har min egen søn Liam en hulans masse allergier og børneeksem der gør, at han har godt af at leve antiinflammatorisk.

At leve antiinflammatorisk betyder jo helt basalt blot, at man tænker over hvordan man bedst muligt får kroppen i balance ift. Ens betændelsestilstande i tarmen fx Bogen indeholder 21 dages aftensmad med antiinflammatorisk kost, som er nemt at lave for alle. Bogen er lavet i sarmarbejde med læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun.

Hvad siger eksperterne selv om bogen?

”Ny energi og større velvære, et stabilt blodsukker, en bedre fordøjelse, vægttab uden sult, en god nattesøvn, færre smerter, et sundt blodtryk og kolesterolniveau og mindre behov for medicin – det har mange tusind danskere oplevet ved at begynde at spise antiinflammatorisk kost efter Louise Bruun og Jerk Langers første bestseller.”

Encanto af Disney

Encanto af Disney

HBO Max har lige udgivet filmen Encanto, og den er simpelthen bare så sød. Mofibo har bogen, hvor man kan høre den som lydbog. Jeg er sikker på at mange af børnene ville elske at læse/høre den, når nu de også har set filmen. Det er en fantastisk historie om en usædvanlig, skøn familie, Madrigal, som hver af sig har nogen overnaturlige kræfter, udover den skønne pige, Mirabel. Man følger hende og hendes udfordringer ved ikke at have magiske evner – og det er pludselig op til hende at redde familien fra at miste deres magi. Familien bor i et skønt magisk hus, som er fuld af fest, liv og farver. En fantastisk fortælling af Disney.

Historien kan læses af alle – men det er primært børn i alderen +3 som har glæde af at få den oplæst/lyttet til. Den tager 2 timer og 41 minutter at lytte til. Jeg har selv både lyttet til bogen med børnene og set filmen – og begge dele er lige fantastiske..

Mig før dig af Jojo Moyes

Mig før dig af Jojo Moyes

En sørgelig, fantastisk og romantisk kærlighedshistorie mellem to mennesker fra vidt forskellige kår i livet. Lou Clark og Will Traynor lever to forskellige liv med mødes alligevel og kan slet ikke holde sig fra hinanden. Lou skifter arbejde for at ville følge hendes passion og kommer derfor på vejen til at møde Will, som er udfordret i livet og sidder i rullestol. Han er en bitter og negativ mand, som kan være svær at komme ind på livet af. Lou er derimod det modsatte og har så meget kærlighed, glæde og positivitet i livet. De kommer til at forandre hinandens liv på godt og ondt, og er især en livsbekræftende historie der gør, at man selv stopper op og tænker over livet og hverdagen. Jeg har her også både set filmen og læst bogen, og det er begge dele en tårevældende oplevelse, hvor man virkelig lever sig ind i bogen og forstår både kærligheden og sorgen. Fantastisk fortælling uden lige.

Hvad skriver pressen om bogen?

»Her er chicklit med hjerte, hjerne og sjæl for alle os, der godt véd, vi burde leve livet og tænde nogle flere stearinlys.«

Få 45 dage gratis hos Mofibo herMofibo